Здравейте колеги наскоро закупих 147-цата,в обявата пишеше и джамбазина ми каза че има сензор дъжд,но от както я карам(2-3 седмици)няма никъв признак за такъв сензор та въпроса ми е дали може да има бушон или трябва да се активира от някъде?
Известие
Collapse
No announcement yet.
сензор дъжд на 147....?
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от vladeto_ Покажи съобщениеЗдравейте колеги наскоро закупих 147-цата,в обявата пишеше и джамбазина ми каза че има сензор дъжд,но от както я карам(2-3 седмици)няма никъв признак за такъв сензор та въпроса ми е дали може да има бушон или трябва да се активира от някъде?156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
-
Първоначално публикувано от vladeto_ Покажи съобщениеза кое по точно трябва да гледам на стъклото,че от снимката не ми стана мн ясно?
Трябва да има една големичка пластмасова кутия - от вътрешната страна, а от външната това което предишния колега ти е показал на снимката.
Comment
-
сега погледанх до огледалото имам друга пластмаса залепена за стъклото но ми прилича като на някаква стойки примерно като за ГПС и явно е имало но сега вече не,благодаря ви все пакAlfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
Alfa Romeo GT 1.8 TS
Yamaha R6
Comment
-
Първоначално публикувано от vladeto_ Покажи съобщениесега погледанх до огледалото имам друга пластмаса залепена за стъклото но ми прилича като на някаква стойки примерно като за ГПС и явно е имало но сега вече не,благодаря ви все пак156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
-
Сензор за дъжд слагат на FL, т.е. след 2005г.
Много малко Алфи 147 съм мяркал в мобиле.де с подобна екстра.
На Кросвагона е почти стандартна, поне всичките които съм виждал в БГ имаха сензор.
Към колегата - не вярвай на разни тъпаци, които виждат Алфа за първи път! Те на повечето пишат, че са с климатроник и автопилот, както и с 12 възглавници (там броят надписите в купето)
Един автоджамбазин може да е компетентен само за две-три марки коли и те не са италианскиsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщениетакова животно може ли да се монтира на коли които го нямат тоз сензор?
Струва около 70 лири с доставката.sigpic
Comment
-
и каква роля играе този сензор? Като завали и чистачките се пускат автоматично или? При мен си има един такъв режим когато "ръчката" е дръпната надолу и като завали чистачките се задействат и се регулират автоматично-бързо, бавно в зависимост от силата на дъжда....Alfa Romeo 147 "Selespeed"
sigpic
Comment
Comment